خانه / اطلاعيه / مهلت مجدد ثبت نام و ویرایش کارشناسی ارشد سال 98

مهلت مجدد ثبت نام و ویرایش کارشناسی ارشد سال 98

پیرو اطلاعیه مورخ 97/09/11 و همچنین انتشار دفترچه راهنمای ثبت‌نام در آزمون‌ کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1398 در تمامی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی از جمله دانشگاه آزاد اسلامی و بیست و چهارمین المپیاد علمی- دانشجویی کشور، بدینوسیله به اطلاع کلیه داوطلبان ثبت‌نام کننده در آزمون مذکور می‌رساند که به منظور فراهم نمودن تسهیلات برای آن دسته از داوطلبانی که در زمان مقرر (از تاریخ 97/09/16 لغایت 97/09/25) در آزمون مزبور ثبت‌نام نموده‌اند می‌رساند، اطلاعات ثبت‌نامی داوطلبان از روز یکشنبه مورخ 97/11/28 لغایت روز چهارشنبه مورخ 97/12/01 بر روی پایگاه اطلاع رسانی این سازمان به نشانی: www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت. لذا کلیه متقاضیان، ضرورت دارد که در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما، نسبت به مشاهده و کنترل اطلاعات ثبت‌نامی خود اقدام و در صورت تمایل نسبت به ویرایش اطلاعات اقدام نمایند.

ضمناً به منظور مساعدت و همراهی با داوطلبانی که در مهلت مقرر موفق به ثبت‌نام در آزمون نگردیده‌اند، ترتیبی اتخاذ گردیده که در بازه زمانی فوق (97/11/28 لغایت 97/12/01) این دسته از متقاضیان نیز بتوانند نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند.

همچنین ببینید

دومین کنفرانس ملی پدافند سایبری