خانه / اطلاعيه / تمدید مهلت ثبت نام کارشناسی ارشد

تمدید مهلت ثبت نام کارشناسی ارشد

پیرو اطلاعیه مورخ 98/09/16 بدینوسیله به اطلاع کلیه داوطلبان ثبت‌نام کننده در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1399 در تمامی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غیر دولتی و همچنین دانشگاه آزاد اسلامی و بیست و پنجمین المپیاد علمی- دانشجویی کشور می‌رساند که به منظور فراهم نمودن تسهیلات برای آن دسته از داوطلبانی که در زمان مقرر (از تاریخ 98/09/16 لغایت 98/09/28) در آزمون مزبور ثبت‌نام نموده‌اند می‌رساند، اطلاعات ثبت‌نامی داوطلبان از روز دوشنبه مورخ 98/11/14 لغایت روز چهارشنبه مورخ 98/11/16 بر روی پایگاه اطلاع رسانی این سازمان به نشانی: www.sanjesh.org  قرار خواهد گرفت. لذا کلیه متقاضیان، ضرورت دارد که در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما و همچنین اطلاعیه مورخ 98/09/26 درخصوص اصلاحات دفترچه راهنمای ثبت نام، نسبت به مشاهده و کنترل اطلاعات ثبت‌نامی خود اقدام و در صورت تمایل نسبت به ویرایش اطلاعات اقدام نمایند.

ضمناً به منظور مساعدت و همراهی با داوطلبانی که در مهلت مقرر موفق به ثبت‌نام در آزمون نگردیده‌اند، ترتیبی اتخاذ گردیده که در بازه زمانی فوق (98/11/14 لغایت 98/11/16) این دسته از متقاضیان نیز بتوانند نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند. روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

همچنین ببینید